AKKUMULÁTOROS FŰNYÍRÓK

A Villager® akkumulátoros fűnyírókat a kis- és közepes nagyságú füves területek nyírására tervezték (a javasolt vágási terület 250m2). Az elektromos és a motoros fűnyírók előnyeinek ötvözése jellemzi őket, ideálisak a városi környezetben való használatra.

A Villager® akkumulátoros fűnyírókat a kis- és közepes nagyságú füves területek nyírására tervezték (a javasolt vágási terület 250m2). Az elektromos és a motoros fűnyírók előnyeinek ötvözése jellemzi őket, ideálisak a városi környezetben való használatra. Az indukciós elektromotorok, az agilitás és a halk üzemmód csak néhány azok az előnyök közül, melyeket ezek a fűnyírók az elektromos fűnyíróktól „örököltek”. Másrészt, a mobilitás és az elektromos hálózattól való függetlenség a motoros fűkaszáktól átvett jellemzők.

A Villager® 40V Li-ion Power™ akkumulátorokat Samsung cellákkal szerelték fel, melyek megfigyelését fejlett elektronikus kontroller végzi, amely lehetetlenné teszi az akkumulátorcellák egyenletlen feltöltődését és lemerülését. Az így felépített akkumulátor hosszú élettartamot és megbízhatóságot szavatol.

A Li-ion elemek fejlesztésének következménye az össztömeg csökkenése, és a két töltés közötti munkaintervallum meghosszabbítása volt, ennek eredménye egy takarékos és hatékony készülék.

A kutatások rámutattak arra, hogy hosszútávon az akkumulátoros készülékek nagyobb megtakarításra tesznek szert mint a benzinmotorosok, hiszen az elfogyasztott elektromos energia ára többszörösen alacsonyabb az elfogyasztott üzemanyag és olaj áránál.

További tudnivalók OK