MOTOROS KASZÁK

Hogy kiválaszthassa a tetszése szerinti motoros kaszát, amely összhangban van a szükségleteivel, a következő három kritériumot szükséges áttekinteni.

Hogy kiválaszthassa a tetszése szerinti motoros kaszát, amely összhangban van a szükségleteivel, a következő három kritériumot szükséges áttekinteni.

1. ELEKTROMOS VAGY BENZINES
Az első lényeges kritérium a trimmer vagy motoros kasza kiválasztásában az, hogy motoros vagy elektromos meghajtású eszközt kíván-e. Mindkét fajtának megvannak az előnyei, úgyhogy nincs csak egy pontos válasz. Amennyiben urbanizált környéken lakik, kisebb területet tart karban, állandó hozzáférése van a villanyhálózathoz, és zavarja a zaj - akkor a Villager® elektromos trimmerek a megfelelő megoldás Ön számára. Amennyiben igényesebb, rendezetlenebb területek karbantartásával tervez foglalkozni, akkor széleskőrű termékválasztékkal rendelkezünk a különféle erősségű és rendeltetésű motoros kaszákat illetően. A döntés Önökön áll.

2. RENDELTETÉS
Maga az eszköz rendeltetése és használatának módszere lényegesen hat az Önök választására. Amennyiben órákig és órákig tervezi az elhagyatott vidékek rendezését, akkor valamely háti modellről kell gondolkodni. Amennyiben csak a saját udvarában tervezi használni a trimmert, akkor próbálja ki valamelyt a loop markolattal és egyszerű hordozószíjjal rendelkező modellek közül. Ha pedig haladó képességű felhasználó, akinek nem jelentenek gondot az alacsony bozót formájában jelenlevő akadályok, akkor próbalja ki valamely bicikli markolattal és professzionális hordozószíjjal, sőt rezgés elleni rendszerrel rendelkező modellt. A döntés Önökön áll.

3. A HASZNÁLAT GYAKORISÁGA
A motoros kasza használatának gyakorisága igen lényeges tényező a modellek kiválasztásánál. Amennyiben évadonként csak néhányszor szándekozza használni azt, akkor a narancssárga "hobby" termékvonalból ajánljuk valamely modellt. Másrészt, amennyiben lelkes kertész, aki órákat tölt a gaztalanításban és a fű nyírásában, akkor az Ön számára valamely erős teljesítményű, fekete "black edition" termékvonalhoz tartozó trimmert ajánljuk. A fekete és a narancsárga termékvonalat nem csak a szín különbözteti meg, hanem egy sor műszaki megoldás, alkotóelem, anyag és vágógarnitúra is. Fekete vagy narancssárga? - Itt a kérdés.

További tudnivalók OK